20. maaliskuuta 2011

Juoksuja

Tiistaina käytiin Krissen kasvattajan Marjon kanssa tokoilemassa. Marjon Hukka-poika oli kasvanut huimasti ja saanut turkkia viime näkemästä, komia poika ;) Krissen kanssa treenattiin seuraamista, jättäviä liikkeitä ja kaukokäskyjä. Seuraamiseen, joka on mennyt todella huonoon suuntaa, sain Marjolta vinkkejä mm. ihan uusi sivulle-tulopaikka ja seuraamispaikka, jota täytyy treenata seurauttamalla vähän vasempaan kaartaen, että paikka pysyy! Jättävät onnistuivat hyvin. Kaukokäskyissä Krisse ei noussut ensimmäisellä istumaan, joten olen nyt myöhemmin palkannut sitä nimenomaan ensimmäisen istumisen jälkeen :) Lisäksi otettiin luoksetuloa sillä tavalla, että Marjo jäi Krissen taakse palkkaamaan nopeam pysähtymisen. Krisse ei ihan heti hommaa tajunnut, mutta parantui parin toiston jälkeen - ens kerralla varmaan vielä parempi! Nii ja sitten otimme vähän ruutua, ihan vain virkistykseksi, se onnistui hyvin maton kanssa, vaikkakin meneminen sinne on mun mielestä vähän hidas....

Loppuviikko treenailtiin sitten kotona paljon uutta sivulle tulo-paikkaa, ja muutamia askelia siinä. Homma on aika hyvin onnistunut, mutta joskus Krisse tulee vanhaan seuraamispaikkaan ja sitten peruuttaa siitä vähän taaksepäin jos palkkaa ei tule.... (Hmm?) Kädellä olen paljon vielä auttanut paikan pitämistä, ku alko näyttää, että homma menee ihan sählingiksi :)

Lauantaina oli pikkusiskollani hiihtokilpailut, me lähdimme Krissen kanssa mukaan hyödyntämään häiriötekijöitä :) Pikkujutut onnistuivat sielläkin hyvin! Lunta tuli koko päivän ja pari kuvaakin räpsäsin :)
Sunnuntaina käytiin testaamassa Krissen kanssa sitten koirahiihtolatu (ensimmäistä kertaa tälle talvea). Polveni ei vielä kestä luisteluhiihtoa, joten menin sitten Krissen perässä tasatyönnöllä 2km :) Krisse veti 1,5 km hyvin, jonka jälkeen se rupes haukkomaan lunta... Maalisuora oli hyvää tulemista taasen :)

Lisäksi Krisse aloitti juoksun loppuviikosta. Kevyttä treeniä tehdään juoksujen ajan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti