19. huhtikuuta 2011

Päivittelyä

Ei tässä oo nyt muutakan tekemistä, nii ajattelin päivittää bloginki ajantasaan.
Tokohommat on edistynyt, mutta ollaan vähän pietty taukoa kanski. Tylsiin avoluokan liikkeisiin ollaan piristykseksi alettu opetteleen voittajan ja evl:län liikkeitä.

Viime viikolla käytiin Marjon ja Hukan kans taasen uudessa paikassa treenaamassa. Krisse alkaa jo tottumaan, että kaikkialla toimitaan samanlailla. Otettin alkuun liikeestä maahanmenoa, siinäpä se - onnistui. Sit alettiin hinkkaamaan meijän luoksetuloa, ku se pysähtyminen vielä on liian hidas.... Muutamia juttuja kokkeeltiin ja kyllä se meni parempaan suuntaan, ja sit siihen lopuksi otettiin lällytreeni - Marjo piti Krisseä ja siitä se sai sitten täysillä juosta luokse :) Noudosta on kans tullu hidas.... Ja Krisse tahtoo jäädä liian kaus palauttaakseen kapulan. Siihen otettiin vain sitten sellasta saalisvietti treeniä. Siinäpäs ne treenit tais sitten olla.

Sit ollaan kotosalla otettu paljon kaukokäskyjä ruokakupille ja kaikenlaista pientä seuraamispaikan säätöä jne. Lisäksi oon sitä haetuttanu vaikka minkälaista esinettä, että se nouto ei enään ois nii inhottava.

Tänään sit käytiin vuorostaan Marjon luona treenimässä. Otetiin aluksi ohjattua noutoa, ja kyllä se kummasti jo oikean ja vasemman hoksas! Hyvä hyvä. Sit treenattiin hyppyä ja se menee ihan ok. Sitten pidettiin vähän taukoa ja kuvailin Hukka-poikaa, josta hieno kuva alla :) Lopuksi otettiin Krisselle vielä ruutua, kyllä se sinnekki menee, mutta hitaaasti... Mitenhän tuohon koiraan saisi tempoa? Ja treenien lopuksi Krisse löysi sian hännän karvoineen päivineen..... Hyih! Alla myös muutama kaunis auringonlaskukuva neidistä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti