19. joulukuuta 2011

Ei mitään kovin täheellistä

Täytyy miettimällä miettiä mitä oikein ollaan tehty... Ei siis varmaan mitään kovin täheellistä, ku ei oikein tuu mieleen. Ainakin yksi päivä ku rupesi melkeen ihan ärsyttämään kun en omista sellaista hienoa motivointihihnaa agilityyn, niin päätimpä tomerana marssia kangaskauppaan ja tehdä remmin itse :) Hieno siitä tulikin, samalla tein myös vetolelun niin kuin kuvasta huomaa :)


Agilityssä kahdessa viimesessä treenissä tehty kivoja juttuja, sellasia mitä just meijän täytyy treenata. Keskiviikkona treenasimme takaaleikkauksia ja leijeröintiä. Kumpikin sujui kivasti, leijeröinti ehkä hieman paremmin :) Lauantaina pääsimme korvauskerralle kun joskus on jäänyt treenit välistä. Korvauskerralla oli sellanen ehkä kakkosluokan tasoinen rata. Pieniä hankalia juttuja ja sit välillä vauhtisuoria. Kontaktit olivat aivan täydellisiä! Täysillä ja seinä pysähdys, jee :) Jarrutuksia oli muutama kappale, joka oli minulle hankalin juttu... En jotenki osaa ajatella, että pitäis jarrutella saatikaan pysähtyä radalla... Agility on laji missä pitäis mennä täysillä :D Vaan minä oon väärässä, pitäähän sitä vähän ees jarrutella, ettei koira tee aivan yli pitkiä kaarroksia. Kepeille piti tehdä valssi loppuun, ensimmäisellä kerralla koira tuli ulos toiseksi viimeisestä välistä kun tein valssin väärään aikaan...Toisella kerralla sekin sit onnistui, jee, nimittäin sellasta ei olla ennen tehty :) Oli siis todella mukava tehdä vähän vaativampaakin rataa :)


Lauantaina Koirakoulu Vietti järjesti mätsärin, missä olin myös itse mukana järkkäämässä, tai oikeastaan työläisenä kirjaamassa ilmoittautumisia ja tuomarina junior handler-kehässä :) Esitin myös Duken isojen aikuisten kehässä, kun treenasimme Kajaanin näyttelyä varten :)

Tokosta sen verran, että metallinoutoa ollaan treenattu aina sillon tällön ruoka-aikaan. Metalli tuodaan ensin, ja sit vasta ruoka :) Aika hyvin sekin jo alkaa sujumaan, siitä todisteena video.

Tänään kävimme Jennin kanssa kuvaamassa koiria Kiimingin Koitelissa :) Sieltä ovat tämän postauksen kuvat siis, päätähtinä Krisse ja Duke.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti