1. helmikuuta 2012

Treeniä, treeniä!

Alotetaan vaikka sunnuntain agilitykisoista, tosin epävirallisista sellaisista. Aamulla voin todella pahoin ja mietin kovasti lähdenkö ollenkaan. Särkylääkkeen voimalla matkaan lähdettiin, sillä en halunnut jättää välistä lähtä katsomaan KAS:sin uutta talvihallia. Halli on todella hieno! Ja lämpöä oli riittävästi. Yhdelle treeniryhmälle kerrallaansa se olisi täydellisen sopiva, toivotaan ettei treeneissä tarvitse jakaa tilaa... No mutta takaisin tse kisaan. Kisasimme siis kilpailevien radan. Rata oli mukava, eikä tuntunut tutustumisessa mitenkään hankalta. Ajattelin varmaan sitä liian itsestäänselvyytenä särkylääkepöppyrässä ja silmäsäryssä. Ensimmäisen kolmeen esteen jälkeen homma kusi jo loistavasti ja loppuun asti koira vei minua... No ajattelin (todella järkevänä), että otan uusiksi, kun kerta uusinta mahdollisuus on. Tällä kertaa kävin niin, että koira vei minua 100-0 jo neljännen esteen jälkeen. Jälkeenpäin ajatellen en muista koko tilanteista mitään, ne vaan meni, juoksin vaan vierellä, tein vaan jotain... =D Tästä opetuksena, jos _olo_ vaati särkylääkettä, jätä kisat välistä! Tarkennuksena vielä, en ollut krapulassa, jos sitä joku miettii =D Heh vaan, olen silti tyytyväinen, että Krisse uskaltaa jo vähän itsekkin ratkaista tilanteita, vaikka ne ei nyt oikein mennytkään. Toisaalta nämä tilaneet johtuivat aivan täysin minusta, koira meni kyllä sinne minne meitsin ohjaus osotti.


Tiistaina käytiin sitten agilitytreeneissä, ne sujuivat aika mukavasti. Pieniä ongelmia kontakteilla - niiltä voi Krissen mielestä nykyään ihan hyvin välillä varastaa... Lisäksi ongelmaa tuotti putki-kontakti erottelu, jossa kontaktit voitti 6-1. Tätä treeniä siis lisää, vaikkei ykkösluokan radoissa niitä hirveesti ole :) Seuraavan kerran kisoissa olemme Oulun kisoissa kahden viikon päästä - kaikilla kolmella radalla!

Tokoakin ollaan treenailtu, aika paljon kaukoja. Homma toimii oikein 99% varmuudella. Yksi päivä tehtiin kaukoja niin, että minä katoin koiraa peilin kautta ja käskytin. Koira ei siis nähnyt minua, jos ei peilistä sitten peilistä osannut katsoa, mutta homma toimi :) Seuraamisen paikka on parantunut, ja sitä treenimme vieläkin. Sivulletulo on vielä vino...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti