12. helmikuuta 2012

Vauhdikas viikonloppu!

Viikonloppuna oli sitten tapahtumaa niin paljon, että hyvä kun perässä pysyi!

Viikonlopun kova tahti alotettiin perjantaina, kun käytiin Duken kanssa treenamassa koirahiihtoa, että saatiin 5km veto alle ennen sunnuntain kisoja. Paikanpäällä oli monenmoista karvaturria ja treenit onnistuivat suhteellisen hyvin riippumatta siitä että valitettavasti omistaja Jenni ei töiden takia päässyt paikalle.

Lauantai aamulla lähdettiin sitten tutun nelikon voimin agilitykisoihin. Startteja oli niin Krissellä kuin Dukella kolme kappaletta, kyseessä oli vielä vasta toiset viralliset kilpailut kummallekkin koiralle. Tunnelma aamulla oli kuin puulla päähän lyöty, eikä jännityksen määrää voi sanoin kuvata... Tottuukohan tuohon ikinä?
Ensimmäinen A-rata meni sitten tämän jännityksen siivittämänä. Vauhdikas alku antoi meille kontaktivirheen A-ylösmenolla. Lisäksi höselöintiä tuli senkin edestä, että yksi rima tippui! Huolimatta edellisistä kommelluksista, Risse oli radan toiseksi nopein! Tulokseksi tuli siis kymppi, mikä laski meidät sijalle 9.
Adrenaliini taso laski huimaa vauhtia ekan kisan jälkeen ja seuraavaa kahta rataa pystyi jo järin ajattelemaankin :D Seuraavat kaksi rataa meni sitten enemmän kuin hyvin, sillä saimme kaksi NOLLA-tulosta ja luvat päälle!! JEI! Krissellä riitti todella hyvin vauhtia jokaiseen kolmeen rataan :) Viimeisellä hyppyradalla sijoituimme kolmanneksi ja saimme hienon ruusukkeen. Menosta vielä videotodiste täällä. Alla Jennin ottama hauska kuva Krissestä, katsokaa ilme :D

"Siis täähän oli ihan normipäivä vaan", tuumasi Risse

Sunnuntaina loppui minun kaksi vuotta kestänyt koirahiihtokisa tauko, mikä ei kyllä suinkaan omasta tahdosta ollut riippuvainen, koska viime talvena operoidulla polvella ei hirveästi hiihdelty! Kisa oli myös depyytti Dukelle, jolla on tällä hetkellä ikää junnusti 1 vuosi ja 9 kuukautta. Kisa meni suhteellisen hyvin, vaikka maaliin tultaessa oli selvä, ettei meno ollut niin hyvää kuin treeneissä... Keli ei ollut edullinen koiralle millään tavalla. Juuri satanut lumi teki baanan pehmeäksi, mutta sai silti sukset luistamaan. Loppujen lopuksi depyyttikisan tulokseksi tuli SM5! Ei lainkaan huono alotus :) Töitä on vielä tehtävä seuraavaan koitokseen saakka, sillä SPKL SM-kisoissa on mentävä 3km enemmän. We can do it!
Lopuksi täytyy mainita, että kisoista tuli myös voitto "meijän jengille". Sillä Timo ja Köpi voittivat harrastusarjan :) Alla video meidän kisasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti