8. huhtikuuta 2012

Vain hanki rajana!

Aluksi täytyy sanoa, että tosi kiva huomata, että tutut (ja ei niin tutut) alkanut kirjottelee paaaljon aktiivisemmin blogikirjoituksia :) Liekkö se tämä kevät ja suuret suunnitelmat ;)

Krissen kanssa käytiin kans, ku kaikki muutki, hiihtelee hankikannoilla. Teippasin sukat jalkaan, ettei aukia anturat. Eka reissulla teipit oli väärässä kohtaa ja 5min jälkeen etujaloista oli jo kadonneet sukat... Toiselle reissulle osasin jo laittaa teipit paremmin ja kaikki neljä sukkaa tuli kotia asti. Mutta ei voi muuta sanoa ku, että erittäin mukavaa oli. Hangen päällä olikin helppo tutkia omaa lähimetsää ja metsäpolkuja, jonne ei oo ennen tullut tutustuttua. Ja löytähän sieltä ihan uusia reittejä kesäksi ;)

Agilitytreeneissä meni hyvin viime tiistaina. Tehtiin niin radan pätkää ku kontaktitreeniä. Radan pätkän kimurantit kohdatkin onnistui :) Täytyy vaa ite nyt muistaa jatkossa, ku kisataan jo kakkosissa, että se rata täytyy oikeasti muistaa, sillä enään sitä ei voi soveltaa kesken menemisen :D Muuten ollaan pahasti hukassa, jäljessä ja väärässä suunnassa. Ensi viikonloppuna ois kisat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti