11. kesäkuuta 2012

Toko SM Kuopio: AVO1!

Viikonloppuna oltiin kahdeksan hengen porukalla edustamassa KAS:sia tottelevaisuuden SM-kisoissa Kuopiossa. Niihin, ainakin me, oltiin treenattu suhteellisen paljon - juurikin sitä virettä! Joten oli aikakin, että ne vihdoin oli ja meni :D Kisoisa jäi helpottunut, iloinen ja ennen kaikkea onnistunut fiilis :o)

Me edustettiin KAS:sin ykkösjoukkuetta ja me pistettiin parasta AVO-luokassa. Koe tehtiin kolmessa osassa: 1. paikalla olo, 2. seuraaminen, maahanmeno, nouto, hyppy, 3. seisominen, kaukot, luoksetulo. Tämä systeemi oli meille erittäin hyvä, kun pysty osien välissä hyvin palkkaamaan. Meillä oli osien välissä n. 30min-1h. Meille rivi muodostui seuraavasti:

paikalla makaaminen 9 (pikkusen oli rauhaton kuulemma)
seuraaminen taluttimetta 8 (pisteen menetyksistä ei hajua, minun mielestä Rissen parasta seuraamista)
maahanmeno 10
luoksetulo 8
(voisi pysähtyä nopeammin, minustakin!)
seisominen 9 (voisi pysähtyä nopeammin, minusta oli ihan sama reaktio, kun maahanmenossa)
noutaminen 9 (Tämä oli tosi hyvä!! En tiedä mistä lähti piste)
kauko-ohjaus 8 (sanoin vahingossa "valmis", niin koira tippu maahan. Normaalisti siis vain nyökkään)
estehyppy 8.5 (
Tämäkin oli tosi hyvä!! En tiedä mistä lähti piste)
kokonaisvaikutus 9.5 (Tämä muodostui 2. osan 10:stä ja 3. osan 9:stä)

Mutta tällä hienolla suoralla saimme AVO1-tuloksen!! Jee :) Pisteet olivat 173,5 mikä oikeutti 13sijaan 73 kilpalijasta, ei siis mikään hullumpi sija ;) Lisäksi joukkueemme sijoittui 69 joukkueen seassa 13 sijalle.Meidän hienon edustus t-paidan logo ;) Sis. kaikki joukkueemme koirat (desing by me :D)Viime viikolla käytiin yhdissä agikisoissa. Ei menny oikein putkeen, kun kuumeessa yritin mukamas kisata. Ei olisi kannattanut, mutta mikäs teet kun ei edes järki pelannu... HYL:ky tuli, sillä koiralla ajatukset sen sijaan meni putkeen - väärään putkeen :D Nyt ollaan onneksi taas terveiden kirjoissa tuonkin siitepölyallergian jälkeen :)


Tänään käytiin tokotreeneissä. Lyhyesti: tunnaria kaks kertaa: eka vähän epäselvä, että tuliko tuurista oikea kapula, mutta toisella kerralla meni suoraan omalle ja tarkisti muut nopeesti ja otti oman. Paikalla istuminen ihan hyvä, pikkusen ryhtiä muuteli liikaa ja pää keikkui. Luoksetulo VOI-tyylisesti: seisoi kummankin stopin, sen jälkeen muistutettiin vain yhden kerran, että luoksetulossakin voi mennä maahan. Ja hyppynouto yhden kerran tosi hyvin!

Ja lopuksi, että saan tyrkättyä tähän(kin) päivitykseen mahdollisimman paljon kuvia, niin tässä kuvia vielä Toko SM-reissulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti