3. maaliskuuta 2013

Krisse ja the serficate!!!


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;-) Elikkäs tänään tuli vihdoin ja viimein kakkosluokan viimeinen kolmosluokkaan vaadittava agiradan nollatulos, wuhuu!! Kauan se kestikin - yli puoli vuotta!

Lähtökohdat tämän päivän kisaan ei ollut kovin makeat, sillä minä olen viettänyt ystävänpäivästä lähtien sängyn pohjalla potien kuumetta ja flunssaa. Aina kun kuume laski, niin piti päästä hiihtämään, joten eihän ne virukset sitten luovuttanut vaan pisti lisää vaan vastusta.... Tää viikko meni aivan totaalisesti sängyn pohjalla, paitsi torstaina lähdin käymään salilla ku mittari ei näyttänyt enään mitään. Heh siitäpä sait, tuumasivat taas virukset perhana. Kuumeessa olin vielä eilisiltaan asti. Rupesi oikeesti niin ärsyttää, että lähdin silti agilitykisoihin :-) Nyt musta tuntuu, että se kuume on voitettu, kun ei tämän päivän reuhkaamisesta syke noussut ku jännityksestä ja suorituksista :D Anyway, tää oli tyyppisin näky mun päivissä kolmen viikon ajan...


Voidaan me leikkiä, vaikka nukutki siinä. Voin odottaa vaikka kaksi, kolme tuntia tässä... Terveisin, Krisse

Oltiin siis ilmoittauduttu kolmeen starttiin. Ensimmäinen meni hylyksi takaaleikkauksen kanssa ja toiselta napsahti Serti :) Kolmanteen ei sitten päästy, vaan startti hyvitettiin lahjakorttina ilmaistarttiin. Serti-rata oli alussa hiukan hämmentävä, laskin askeleet hiukan väärin ja unohdin rataantutustumisessa, että koirahan menee täysillä ei siinä kerkiä askeleita laskemaan. Muuten rata oli ihan kiva loppuun asti. Radalta tuli useampia nollatuloksia, joten ei ollut mikään maailman vaikein :-)

Nyt sitten ollaan siellä kolmosissa. SM-kisa tavoitteita ei oteta, tai ei varmaan kerittäiskään ottaa tänä vuonna, tai mistä tuota ikinä tietää! Mutta kuitenkin tarkoituksena kisata ainakin kerran kuukaudessa ja katsoa mihin tää ura alkaa urkenee :-)4 kommenttia:

 1. Onnea, Onnea!
  Tsemppiä kolmosiin, ei ne radat niin vaikeita ole! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo ei niin, minä olen vain hirveä jännittäjä... :D

   Poista