5. toukokuuta 2013

Kesä tulee :-)

Ompas mulla jäänyt kirjoittelematta viime aikojen juttuja...

Muutama viikko sitten käytiin tokokokeessa, ensimmäistä kertaa voittaja-luokassa. Tulosta kokeesta ei valittettavasti tullut, mutta pisteitä ja toivoa silti senkin edestä :-D Työtapaturmat oli niinkin iisejä kuin: paikalla makuusta Krisse ei noussut sivulle ensimmäisellä (siitä ja piippauksesta pisteitä...), luoksetulossa tuli koko homman läpijuoksuna (ei oo tehnyt tätä ikinä x), kaukot oli täydelliset viimeiseen m-s vaihtoon asti mistä sitten Krisse pomppaski kaks metrii eteenpäin ja siitä siis kirkas nolla, liikkeestä istumisen se seiso (sillä tavalla, että kaikki jalat oli yhdessä rivissä :D Veikkaampa, että olisi ollu helpompi istua ku olla sellasessa asennossa...). Muuten fiilis oli ihan hyvä ja mm. metallinouto tuli hetken miettimisen jälkeen mallikkaasti niinkuin pitää, sekä tunnari meni loistavasti. Hyppynoudossa ei mitään moitittavaa :o) Seuraamisessa oltiin vähän kujalla kumpikin (kävelin "koutsinkin" mielestä ihan eri tahtiin kuin normaalisti...). Siinäpä se oikeastaan :) Kokeeseen saavuin elämäni ensimmäisestä yövuorosta, joten oisko silläkin ollut asiaa minun keskittymiskykyyn :-D Noh mutta, hyvillä mielin katellaan jo seuraavaa koetta. Ai niin!! Ja kokeessa myös ruutu löytyi ;-)

Sit ollaan vaa lenkkeilty ja muutamat agilitytreenitki jäi välistä tenttien takia... Alla kuva lenkiltä Krissestä ja Rasmuksesta.


Treenihallin parkkipaikalla oli hieman vettä pihassa...

Sit ollaan herätelty toiveita jo kesästä, ainakin ilmat on jo niin kivat :o) Eilen tuli lunta, muttei anneta sen masentaa. Jälkeä ollaan tehty muutaman kerran ja se on sujunut oikein mukavasti. Muutamia vinkkejä oon saanut koesuoritukseen, joka toivottavasti olisi edessä parin viikon päästä (huih!). Esineruutukin on alkanut sujumaan. Aluksi oli ongelmana, että koira merkkaa esineen (seisomalla sen vieressä ja lällättelemällä, ettei sitä kerkeä nyt tuomaan...) ja jatkaa sitten juoksemista ku päätön kana. Nyt esine tuodaan samantien ku se löytyy, nyt on vaa ongelmana se, että vaikka mihin suuntaan yritän Krisseä lähettää, niin se painuu tasan sinne suuntaan mihin se itse haluaa :-D

Hakutreeneissä toimin maalimiehenä x)Krissen mielestä kuitenkin esineruutujen tarkoitus on saada kourallinen kissanruokaa.

Muutama söpö puhelimella otettu kuva Krissestä... :-)


Kyllä se kesä puskee tulojaan :-)
Tänään harjoiteltiin pkhyppyä, mittaa kasvatin 70cm-90cmetriin. Hop ja Lop, ei ongelmaa. Nyt pitää tätäkin muistaa treenata, että se metrinen menis sitte parin viikon päästä keviästi. Pktottiksessa ollaan myös keskitytty seuraamiseen, sellaiseen pk-tottismaiseen pitkään seuraamiseen. Patukka on kyllä ihmeellinen juttu tässä hommassa. Tokon seuraamisessa toimii se kun näyttää naksutinta, mutta tässä täytyy näyttää patukkaa :D Hommahan kuitenkin vielä keulii vielä ja aika pahasti, mutta parempi se kun Krisse ei seuraisi ollenkaa...

Lisäksi ollaan ilmoittauduttu agilitykisoihin viikon päähän, jee :-) Vähän olen myös katellu näyttelyitä, vaan eipä oo vielä sellasta turkki millä vois pärjätä ;-) Tosin ihan kaikkeen muuhun toi turkki kyllä riittää :-D (Vertaan siis niihin näyttelypalleroihin, jotka ovat sen meijän viimeisen sertin saamisen vastuksia x)


Sit kuvia myös meidän Rasmus-Roopesta, joka muuten on viime aikoina alkanut rakastamaan ääntänsä x(
Nii just.... Wuh, Wuh ja Wuh!!
Krisse sai turpiin kepiltä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti