4. joulukuuta 2013

Jänskättää!

Ensiksi kiroan helvettiin Krissen karvalähdön.... Saan kohta varmaan häädön tästä kämpästä, kun imuroin niin paljon!
Vaikka karvakasoissa on selkeä laskusuhdanne, ei silti naurata. Kuvat on otettu viikon välein... Joka kerta harjasin koko hurtan niin tarkasti, ettei siitä pitänyt enään ikinä lähtä yhtään karvaa. Alan todellakin kallistumaan lyhytkarvaiseen bordercollieeseen seuraavaksi...

OPKYn pikkujoulukattaus Kahvila Makasiinissa Oulun torilla :-)

Ennen pikkujouluja kuitenkin iskettiin Rasmuksen kanssa treenaamaan. Koirakoulu Vietti järjesti mätsärin, ja päätimme osallistua testataksemme kisakunnon viikon päästä alkavaan Koira2013-tapahtumaan. Kyseessä on siis tottakai messukeskuksen Voittajanäyttely ja siinä rinnalla vaatimattomasti Helsingin Voittaja ja Pohjoismaiden Voittaja! Eikä tarvi edes kysyä, sillä "joo, vähän jännittää" :-) Rasmus-apina ei ollutkaan syksyn aikana hirvimetillä menettänyt kuuloaistiaan taikka ahnetuttaan. Naksutin ja nakit saivat sen onnesta sekaisin :-) Kehässä löytyi aikaisempaa enemmän kestävyyttä seisomiseen ja juoksussakaan ei haitannut, vaikka muut sekoilivat ;-)
Vaikkei tämä ole mikään ruokablogi, niin täytyy kirjoittaa siitä kuinka onnistuin tekemään maailman helpoimman mustikkapiirakan :-)

Mustikoita, punaherkukkaa ja valkoistaherukkaa, namss!

Kaupasta oli loppunut tarjoustorttutaikinat, niin makeannälkää päätin taltuttaa tällä!

Rahka ja muna sekaisin, ja vähän sokeriiki

Kyllä, maailman helpoin taikina :-D

Marjat ja rahka sekaisin

Ja eikun uuniin!


Uuh, somelainen maailman helpoin piiras! Opiskelijaelämän iloja :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti