16. joulukuuta 2013

Tripla Juniorivoittaja!!

Meille tuli oikein JACKPOT viikonloppuna Helsingistä voittajanäyttelyistä! Huh huijaa, kun vieläkin ollaan silmät pyörällä menestyksestä.

Perjantaina hirvikoirat arvosteli Guido Schäfer Saksasta. Tulos rivi oli tälläinen ERI1, HeJV-13, SA, PU-3, SERT!!


Lauantaina hirvikoirat arvosteli Karl-Erik Johansson Ruotsista. Rivi oli siten tälläinen ERI1, PohjMJV-13.
Lauantaina SA:ta ei herunut, sillä Rasmus oli tuomarin mielestä vielä kesken. Olen kyllä samaa mieltä varsinkin, kun katsoi valioluokan uroksia, oli Rasmus melkein puolet kapeampi :D
Sunnuntaina Suomen Voittajan tuomaroi Kari Järvinen. Ensiksi Rasmus nappasi luokkavoiton ja juniorivoittajatittelin. Paras uros-kehässä oli kuitenkin jännät paikat, sillä tuomari mietti kauan laittaako ykköseksi Rasmuksen vai Norjalaisen valioluokan uroksen. Voittaja-titteli meni kuitenkin Norjalaiselle, mutta ei se mitään, sillä saimme silti sen mitä tulimme hakemaan eli junnuvoittajatittelin :-) Sunnuntaina kaupantekijäiseksi tuli myös SERTi.

Sunnuntain arvostelu:
"Erinomainen nuori uros. Erinomaiset mittasuhteet. Pää saa vahvistua vielä. Kaunuis kaula ja selkälinja. Hyvin kulmautuneet raajat. Runko vielä voimistuva. Erinomainen häntä. Hyvä turkin laatu. Liikkuu hyvin."


Paras uros-kilpailu. Vasemmalla Rasmus ja oikealla norjalainen uros.

 


 Siinäpä sitä sitte ollaan!
HeJW-13, NordJW-13, FiJW-13 Petäjän Veistäjän Nappe


Palkinnot oli kyllä tosi hyvät! Saimme joka päivä 4kg royal canin ruokaa, best friendin makupaloja ja lelun, sekä pyttyjä (jotka onneksi sai vaihtaa lahjakortteihin).

Että sellanen reissu!! Rasmus ei voi olla kyllä yhtään helpompi reissukoira, se käveli junaanki sisään niinkuin olisi aina ennekin matkustellut sillä. Aina senkin ajan, kun piti odotella se rentoutui ja nukkui. Lisäksi on niin helppoa, kun se tulee kaikkien ihmisten ja koirien kanssa toimeen :-)


4 kommenttia: