24. helmikuuta 2014

Kolmas kerta toden sanoo? Pliis.

Krissen terveyden kanssa ei oo koskaan ollut mitään suurempia ongelmia, mutta viime aikoina on meinannut seinät kaatua kummankin päälle. Nimittäin nyt mennään jo kuudetta viikkoa kauluri päässä. Tammikuun lopussa Krisse steriloitiin. Kolmen viikon päästä siitä (just ku alettiin parantumaan), tuli aivan käsittämätön mätäpaise niskaan - joka vaati kanssa leikkauksen. Kaksi viikkoa siitä Krissen sterilointihaava tulehtui ja alkoi märkiä. Maailman ihmeellisin asia tässä viimeisessä tapauksessa oli, että sillä oli kuitenkin antibiotit päällä vielä. Perkele sanon minä.

Mätäpaiseen kontrollikäynnillä eläinlääkäri mainitsi, että paise tuli joko tappelusta tai sitten sinne on osunu keppi tms. Se oli sen muotoinen, että jokin on iskenyt niskaan viistosti kohti kaulaa. Tapellut se ei ole. Ainoa mahdollisuus, että se loukkasi itsensä samalla viikolla kaksi päivää aikasemmin ainoalla irtolenkillä (mitä se on 6 vk sisällä tehnyt) juostessa 2 min pyörätiellä aurauskepin kanssa... Silloin en kyllä huomannut koirassa mitään outoa/verta tms.

Toivottavasti tää on meidän sairauskertomusten onnellinen loppu, sillä sterilointihaavakin on alkanut parantumaan...


Giben kanssa päästiin viime viikonloppuna taas kisailemaan. Alkulämmöt otin perjantaiyönä yövuorosta ja aamulla lähdettiin kohti Tervolaa. Tervolassa ladut olivat hyvässä kunnossa ja lunta oli melkein puoli metriä. 

Lauantaina startatttiin harrastussarjan 5km. Sarjassa oli sekalaisesti miehiä, naisia, A-, B-, C-koiria :-) Meillä meni hommat todellakin nappiin ja kierrettiin rata aikaan 11:37 sijoittuen vieläpä 2./10!! Taakse jäi myös A-luokan koiria :-P

Sunnuntaina kaava oli sama, paitsi 12 tunnin yöunilla :-) Harrastussarjassa oli tällä kertaa enemmän osallistujia. Kisasuoritus meni taas enemmän kuin hyvin ja 5km rata kierrettiin yli minuutin nopeampaan kuin lauantaina. Ajalla 10:33 sijoituttiin 6. sijalle. Tulokset

2 kommenttia:

  1. No jo koetellaan Krisseä :( Kyllä kolmas kerta toden sanoo ja saa nyt luvan jäädä epäonni tuohon, minä käsken! :D
    Onnea hienosta menestyksestä kisoissa, meinaatko milloin mennä sen Hutin kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Pakko Krissen on jo parantua! ;) Pitäis päästä tekemään yhessä parit agilitytreenit...

    VastaaPoista