3. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Viime aikaiset kuulumiset jälleen kuvina... Aloitetaan (herran jestas, jo kuukauden takaisesta) Vaasaan reissusta. Krissen kanssa käytiin tutustumassa Strömsöön, ja homma menikin "kuin Strömsössä", sillä Krisse pääsi samalla reissulla uimaan :-)

Krisse löysi sielunkumppaninsa - kaksi röhkiää... :D


Hirvikoirat Robin ja Rasmus pääsivät linssiluteiksi viikko sitten :-)Kesään ei oo kuulunut ihmeempiä - kesätöitä ja pikkusen myös harrastuksia. Krisse on käynyt muutaman kerran jäljestämässä - hyvin on sujunut. Nyt pitäisi muistaa vähän vaikeuttaa treenejä. Toko on ollut tauolla... Mutta siitä teemmne projektin ensi syksyksi.

Agilityura on vaakalaudalla - jatkaakko vai jättääkkö koko homma? Krisse oli viime maanantaina hierojalla, sillä se on pari viikkoa ollu todella kankea aina herätessään. Jumeja löydettiin selästä. Agilitystä olisi piirinmestaruuskilpailut elokuun puolivälissä... Alkuperäinen suunnitelma oli kisata vielä loppuvuosi ja jättää Krisse sitten eläkkeelle. Mutta taas jatkuvat selkäjumit lisäävät riskiä loukkaantua... Hmmm...

Kesäkuussa kerkesin Vaasaan vielä toisenkin kerran - tällä kertaa ilman Krisseä. Siellä kehiteltiin myös uutta projektia - Jade (12vk) cairni haluaa joulukuussa osallistua Messariin :-)Juhannus meni loistavissa puitteissa Kuopiossa kaverin mökillä. Krisse oli hoidossa pikkuveljelläni... :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti