7. heinäkuuta 2015

Koirahiihdon kisakalenteri suunnitteilla!

Koirahiihdosta, varsinkin kilpailuista, kiinnostuneiden kannattaa liittyä facebookissa tälläiseen ryhmään "Koirahiihdon kilpailukalenteri, koko Suomi", jotta tietää minkälaisia kisoja ja mihin niitä on esim. ensi talvena suunnitteilla :-)

Aikaisempina talvina olen ottanut yhteyttä koirahiihtokisoja järjestäviin seuroihin spostitse, että itse kukanenkin voi suunnitella kisoja niin ettei kauheita päällekkäisyyksiä tule. Koirahiihtokisoja talvessa on vielä kuitenkin suhteellisen vähän. Tilanne on kuitenkin ihan hyvä, mutta tai saisi olla enemmänkin. Sprint-kilpailuja ei ole suunnitteilla vielä yhtäkään, joten sellaselle ois tilaa ;-)

Tuolla ryhmässä voidaan keskustella suunnitelmista ja siellä voi vaikka kysyä ohjeita mitä kisojen järjestäminen vaatii. Jos facebookkiin ei kuulu, kysymyksiä voi heittää tännekkin.


 


Eilen oli varmaan tähän mennessä kesän lämpimin ja kaunein päivä Oulussa. Käytiin sen kunniaksi Krissen kanssa lenkkeilemässä joen varrella 1,5 tuntia. Ihan huippua välillä tälläisetkin päivät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti