22. syyskuuta 2015

Pk-leirillä Lammilla

Olin elämäni ensimmäistä kertaa pk-leirillä ja tietysti myös Titan oli elämänsä ensimmäisellä leirillä. Leiri järjestettiin dobermanni-kasvattajan toimesta Lammilla, Hämeenlinnan kuppeessa (?). Anyway, paikka oli todella upea ja tilaa oli yllin kyllin. Ja mikä parasta, sääkin suosi!

Avartavaa pk-leirissä oli se, ettei kukaan nillittänyt aikatauluista, ainoastaan ruokailuissa oli ennalta sovitut ajat. Muuten treenattiin koiria just sen verran mitä kukanenkn tarvi treeniä. Agility ja tokopuolelta tuttu kellottaminen ei kuulunut siis tähän leiriin. Se oli kyllä mukavaa, leirillä tunsi olevansa myös lomailemassa :P

Titan teki kumpanakin päivänä suojelutreenit. Intoa oli vaikka muille jakaa ja maalimiehen mukaan tapaus on erittäin lupaava. Katsotaan keltanokkina miten homma lähtee etenemään :) Lisäksi tehtiin myös tottistreenit, joissa sain hyvän muistutuksen taas: pentua ei vielä tarvitse passivoida kentällä ollenkaan (vaatia seuraamispätkissä istumista jne.). Tehtävänä siis tehdä tunnetreenejä vielä tovin aikaa :)

Tässäpä kuvia:Me niin hoksattiin mitä se sellanen kahden lelun leikki on :-) Kummallakin suju!Titanin matkaseura Paksu-mali 7kk :-)

Titan oli hetken puussa kiinni, kun kuvattiin Paksusta muotokuvia: "Eniten vituttaa kaikki..."
PPP = Purista Paksua Pyllystä-leikkiAi mitenkö nuo korvat näkyy ihan mistä vaan....

...se selviää varmaan tästä kuvasta?
Esittelyssä Belgianlautasantennikoira Titan 16 vko.

5 kommenttia: