3. marraskuuta 2015

Pimeitä treenejä

Lokakuu meni nopeasti ja joka ilta tuntui olevan kiire, kun piti auringon kanssa kilpaa touhuta. Nyt viime viikolla (kun kelloja siirrettiin) loppu sekin kilpajuoksu, koska hävisin auringolle 100-0. Nyt se menee piiloon jo, kun pääsen töistä - jei. Vaan ei ne treenit siihenkään loppuneet, sitten mentiin pilkkopimeässä (oon ihan liian kauan pohtinut otsalamppua, enkä omista vieläkään yhtäkään...).

Mitenköhän kaunis kuutamo ja tunne, että oksentaa liittyvät toisiinsa? Näin syksyllä se tarkoittaa rinnetreenejä tietenkin ;-) Lokakuuhun on siis sisältynyt joka viikolla ainakin yhdet veto- ja rinnetreenit. Sonan kanssa vetovauhti on kasvanut kokoajan ja homma tuntuu erittäin mukavalta.

(c) N. Keret

Omalla porukalla käytiin viikonloppureissut ensin Posiolla sitten Vaasassa. Posiolla oli taas kivat kelit ja kotiintuomiseksi saatiin koirille hirvenjauhenlihaa. Posiolla treffattiin myös sakemannit Jetta ja Vimma.

Vaasan reissulla tutustuttiin uusiin maisemiin, jotta löydettäis tulevaisuudessa sieltäkin koirille lenkkimaastot. Kovin kivikkoisia olivat metsät... Muutama kiva suo löytyi, mutta nekin olivat aika voimaakkaasti metaaninhajuisia... :D Etsinnät jatkuvat seuraavalla kerralla...

"Häh?! Täällä on vettä?!"

Titan "täytti" viime viikolla 5kk. Korkeus näyttää tällä hetkellä 57cm (mun omien mittausten perusteella) ja paino on sitten mysteeri (joka vaaka näyttää eri lukemaa, kun "joku" ei mahdu vaa'alle tai ei pysy paikoillaan) veikkaan 20kg. Rakenteellisesti vielä hyvin takakorkea :D24. päivä Krisse sai 9:sien ja 10:en rivin voittajasta, johon valitettavasti mahtui myös kaks nollaa (ohjaaja jääty ruudussa ja koira kaukoissa), joten ykköstulosta ei tällä(kään) kertaa. Elämämme ensimmäinen seuraamisen 9 lämmitti ihan mielettömästi! Kokeen fiilis oli tosi kiva ja koirakin tykkäsi tehdä. Krisse saa eläketavoitteekseen voittajaluokan ykköstuloksen ja opetella evl-liikkeet. Minä istun retkituolissa ja katon, kun se opettelee niitä ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti