23. maaliskuuta 2016

Titan "aloitti" agilityn!

Titanin kanssa käytiin virkistämässä mieltä ja "aloitettiin" agility. Agility ei ole meille, Titanin koon myötä, mikään päälaji. Agility kuitenkin aktivoi eri tavalla lihaksia, mitä pitkäkestosempi (hiihto, pk) liikunta, jonka vuoksi sitä kannattaa kuitenkin "huvin vuoksi" harrastella. Titan oli ainakin hyvin innokas :-)

4 kommenttia:

 1. Oi miten kivan näköistä! :) Mekin aloitetaan Cavan kanssa huomenna agility, en tiedä vielä tuleeko siitä meillekään mitään päälajia, mutta onhan se nyt super hauska laji molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on superhauska laji ja siinä on kehittymisen varaa loputtomiin :) Krisse tykkäsi ihan hulluna, jopa niin hulluna, että loppujen lopuksi hapetti ittiiän lajista niin pahasti, että joutui eläkkeelle :D Eläkeagility on kans Krissen mielestä aivan ylihuippua :) Uskoisin, että Cavakin tykkää ja vauhtia siinä varmasti riittää!

   Poista
 2. Saanko kysyä miten Titanin koko rajoittaa päälajina oloa? :)

  VastaaPoista
 3. Minusta se on liian korkea/iso (säkä 69cm) agilityyn, että se olisi meidän "päälaji". Käännökset, kontaktit ja estevälit kuormittavat isoja koiria enemmän. Mikään ei kuitenkaan estä harrastamasta ja kisaamasta, jos edetään/ehditään :)

  VastaaPoista